Izjemna kulinarika, kjerkoli želite

CATERING

Naše catering storitve vključujejo vse, kar potrebujete za uspešno izvedbo dogodka. Od poslovnih srečanj, seminarjev in konferenc, do porok, rojstnih dni in drugih zasebnih zabav. Mi poskrbimo, da je vaša kulinarična izkušnja brezhibna in nepozabna. Naša ponudba vključuje širok nabor jedi, od elegantnih kanapejev in prigrizkov, do bogatih večhodnih menijev, prilagojenih vašemu okusu in tematiki dogodka.

Okusne jedi na vaši lokaciji

Pogostitev

Naše jedi so zasnovane tako, da zadovoljijo še tako zahtevne gurmane. Ponujamo pester izbor hladnih in toplih predjedi, glavnih jedi ter sladic, ki jih pripravljamo iz najkakovostnejših sestavin.

Profesionalna

POSTREŽBA

Poleg izjemnih jedi poskrbimo tudi za estetsko dovršeno postrežbo. Naša ekipa vam bo pomagala pri načrtovanju in organizaciji dogodka, pri čemer se bomo osredotočili na vsako podrobnost – od izbire jedilnika, dekoracije in postavitve, do usklajevanja strežbe in logistike. Zavedamo se, kako pomembno je, da je vsak vidik vašega dogodka popoln, zato se trudimo, da izpolnimo vsa vaša pričakovanja.

Nepozabni dogodki brez stresa

IZVEDBA

Pridružite se številnim zadovoljnim strankam, ki so že izkusile naše vrhunske catering storitve, in dovolite, da vam pomagamo ustvariti dogodek, ki bo ostal v spominu vseh udeležencev. Ne glede na to, ali gre za manjše intimno srečanje ali večji dogodek, vam zagotavljamo kulinarično doživetje, ki bo preseglo vaša pričakovanja.

TUKAJ SMO ZA VAS

    Restavracija Nova Rajngla